Bedrijfsuitje in Heerlen of Kerkrade? Bezoek Leisuredome!
 
>

Bedrijfsuitje Leisure Dome

Bedrijfsuitje Leisure Dome

 

BedrijfsuitjeBedrijfsuitje Leisure Dome
Leisure Dome in Kerkrade is een geweldige locatie voor uw bedrijfsuitje. Zo vindt u hier verschillende mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje. Zo kunt u kiezen uit verschillende activiteiten, zoals BowloGlowgolf, of een gezellig dagje in het Gamestate. Daarnaast zijn er uiteraard arrangementen beschikbaar, zodat uw bedrijfsuitje bij iedereen in de smaak zal vallen.

Bowlo
Bowlo is de nieuwe bowlingsensatie van Leisure Dome in Kerkrade. Naast 20 witte glowbanen, die verlicht worden met duurzaam LED-licht, is er een mooi lounge gedeelte voor het perfecte bedrijfsuitje in Limburg. Samen strijden voor de eerste plek, waarna u met het hele bedrijf gezellig kunt relaxen in onze prachtige lounge-omgeving, waar bij de inrichting veel oog is voor de uitstraling van het interieur. Een speciale volautomatisch cocktailmachine zorgt daarnaast voor een constante hoge kwaliteit en zeer ruime keuze aan cocktails. Ten slotte zal er gedurende de weekenden een DJ u voorzien van de leukste muziek in onze lounge-omgeving.

Glowgolf
Ongeacht de leeftijd, iedereen zal willen strijden voor de eerste plaats. Daarom is Glowgolf in het Leisure Dome in Kerkrade zo geschikt voor teambuilding, personeelsfeesten en een bedrijfsuitje. Bij Glowgolf speelt u 18 holes in een geweldige omgeving, waar black light de banen zal doen oplichten. Terwijl je met zo min mogelijk slagen het balletje in de holes probeert te krijgen, waan je je in een mysterieuze en indrukwekkende fantasiewereld.

Wok Parkstad Plaza
Wok Parkstad Plaza is één van de betere Wok restaurants in Limburg. Het nieuwe restaurant Parkstad Plaza bevindt zich ook in het Leisure Dome in Kerkrade. Zodoende kunt u uw bedrijfsuitje in Limburg perfect afsluiten bij Wok Parkstad Plaza.

Een geschikt bedrijfsuitje bij Leisure Dome
Bij Leisure Dome zijn er verschillende mogelijkheden voor een ideaal bedrijfsuitje. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Kom gerust bij ons in Kerkrade langs, of neem contact met ons op!