Gamestate in Kerkrade - Leisure Dome
 
>

Gamestate

Gamestate

 

De nieuwe game sensatie

In het souterrain van Leisure Dome Kerkrade, gaat de nieuwe game sensatie Gamestate zich vestigen. Gamestate is een speelhal, waar jong en oud zich kan amuseren. Het fenomeen van speelautomaten binnen Gamestate is overgewaaid uit Amerika, waar het play en win concept inmiddels een groot succes is.

Gamestate streeft er naar een experience te bieden dat zich richt op ‘Family entertainment’ voor alle doelgroepen en leeftijden. Door het nauwlettend volgen van trends en ontwikkelingen in de markt op het gebied van video –en ticketgames, kunnen wij onze gasten een zo optimaal mogelijk aanbod presenteren voor oneindig veel plezier!

Genieten van de nieuwste games

Bij Gamestate kan iedereen zich amuseren en genieten van de nieuwste games. Op een locatie van ruim 500m2, gevuld met meer dan 50 innovatieve speelautomaten, is Gamestate de modernste in zijn soort. Voor groot en klein zijn er prachtige prijzen te winnen door middel van het verzamelen van tickets. Deze tickets ontvangt men aan de hand van zijn of haar score na afloop van een game. Gamestate Kerkrade staat garant voor:

Plezier
Spetterende prijzen
De laatste trends op het gebied van games
Amusement en vermaak