Soccer Arena -
 
>

Soccer Arena

Soccer Arena

 

Ultramoderne faciliteiten

Met maar liefst 2 ultramoderne indoor soccervelden met elk een afmeting van 15 x 30 meter en ruime kleed- en doucheruimten biedt de Soccer Arena enorme mogelijkheden aan voetballers uit al haar geledingen. Jeugd- en seniorenelftallen van amateurclubs kunnen hun trainingen bij slechte weersomstandigheden gewoon voortzetten. Profclubs kunnen er trainen en daarmee de spelers tijdens alle jaargetijden in opperste conditie houden. Er kunnen voetbalkampen gehouden worden in de vakantieperioden.

Gezellige sportbar

De Soccer Arena beschikt tevens over een gezellige Sportbar van waaruit men zicht heeft op de speelvelden en waar men op een ultragroot scherm onder meer voetbalwedstrijden kan volgen onder het genot van een drankje en een hapje.

soccerarena_logo

Reserveren is t.z.t. mogelijk via
www.soccer-arena.nl

Ook voor scholen biedt de Soccer Arena tal van mogelijkheden

Denk hierbij aan de organisatie van voetbaltoernooien of sportdagen, waarbij ook andere takken van sport in het programma kunnen worden opgenomen. Samen met vrienden of collega’s een veld huren om de strijd met elkaar aan te gaan biedt enorm veel spanning en plezier en verstevigt de onderlinge band. Dat geldt natuurlijk ook voor personeelsverenigingen, buurt- en vriendenclubs enz.

De accommodatie is rolstoeltoegankelijk.

De Soccer Arena biedt ook arrangementen voor kinderfeestjes en verjaardagspartijtjes.

Eigen competitie opzetten? Sportief uurtje voor medewerkers? Toernooitje organiseren?  Personeelsdag organiseren? De Soccer Arena biedt in dit opzicht ook vele sportieve uitdagingen voor bedrijven en instellingen.