Wok Parkstad Plaza - Leisure Dome
 
>

Wok Parkstad Plaza

Wok Parkstad Plaza

 

Ongekend genieten in Parkstad Plaza

In het “wereldse” restaurant Parkstad Plaza kunnen de gasten heerlijk genieten van een uitgebreid scala van gerechten uit verschillende landen. Zo zijn er traditionele “Oosterse” WOK gerechten, overheerlijke vis- en vleesspecialiteiten van de bakplaat of grill. Italiaanse pasta of pizza, een uitgebreid saladebuffet en een soepbuffet waar de gast zelf zijn eigen soepcreatie kan samenstellen, sushi en niet te vergeten een verrukkelijk dessertbuffet. De gasten zullen telkens weer worden verrast in het “wereldse” restaurant Parkstad Plaza.

Ook kinderen zijn meer dan welkom in Parkstad Plaza. Zo is er een speciale indoor speeltuin waar zij zich naar hartenlust kunnen uitleven en vermaken. 

wok

Contact
Wok Parkstad Plaza
Roda JC-Ring 2B
6466 NH Kerkrade

info@parkstad-plaza.nl
www.parkstad-plaza.nl
045-5411169

Openingstijden restaurant: Dagelijks vanaf 16.00 uur (Op zondag is de keuken vanaf 13.30 uur geopend) tot 22.30 uur

Openingstijden brasserie: 11.30  tot 23.00 uur

Keukens van over de gehele wereld

U betaalt bij binnenkomst een vaste prijs voor twee of drie uur onbeperkt eten en drinken met uitzondering van alcoholische dranken. Deze kunnen separaat worden gekocht.

Bij de entree van het “wereldse” restaurant is Brasserie & Grand Café Parkstad Plaza gesitueerd welk dagelijks is geopend. In de Brasserie wordt continue ingespeeld op de verschillende eet en drinkmomenten van de gast gedurende de dag.

Zo kan er ’s morgens worden genoten van een kopje koffie met gebak waarna de lunch kan worden gebruikt die weer overgaat in een gezellig aperitief uurtje om vervolgens van een “plate” gerecht als diner te kunnen gaan genieten. Later op de avond kan er nog relaxed worden gelounged  onder het genot van een cocktail.