Kinderfeestje in Heerlen of Kerkrade? Kom naar Leisure Dome!
 
>

Kinderfeestje Leisure Dome

Kinderfeestje Leisure Dome

 

Kinderfeestje Leisure Dome

Jouw kinderfeestje bij Leisure Dome
Bij Leisure Dome in Kerkrade vier je jouw kinderfeestje op de coolste en spannendste manier. Je kunt hier namelijk uit van alles kiezen. Of je nu zin hebt om met je vriendjes en vriendinnetjes te gaan Glowgolfen, of gezellig in de Darteldome te spelen, bij Leisure Dome kan het allemaal. Ook aan de ouders is gedacht. Voor hen staat altijd een verse kop koffie klaar met verschillende kleine versnaperingen.

GlowGolf Limburg
Wie kent het oer Hollandse spel midgetgolf niet? Bij Leisure Dome vind je 18 holes in een bijzondere black light omgeving. Hartstikke spannend voor een een leuk kinderfeestje. Tijdens het spelen van het GlowGolf waan je je in een mysterieuze fantasiewereld, waarbij u en de kinderen moeten proberen in zo min mogelijk slagen de bal in de hole te krijgen. Ongeacht de leeftijd, iedereen wilt winnen in deze spannende omgevingen. Glowgolf is dus ideaal voor een gezellig kinderfeestje!

Een leuk kinderfeestje in het Darteldome?
Naast het Glowgolfen is er bij Leisure Dome in Kerkrade nog een andere manier om jouw kinderfeestje op een leuke manier te houden: in de grootste indoor-speeltuin van Europa! En dat in Kerkrade!  Een soft-speelstructuur van ca. 1400 m2 waarin en waarop gesprongen, geklauterd en gegleden kan worden. Ook zijn er verschillende trampolines op hoogte, voor de stoere jongens en meiden! Ook voor kinderen die van avontuur houden, is er een geweldig parcours waarop je met een een elektrisch autootje kunt rijden! Dus voor een kinderfeestje in Limburg is het Darteldome uitermate geschikt. Alle arrangementen zijn daarnaast op maat aan te passen. Voor de ouders is er ook voor gratis WiFi gezorgd!

Lekker gamen in het Gamestate
Voor een stoere groep kinderen is er ook nog het GameState. Gamestate is een speelhal, waar jong en oud zich kan amuseren. Het fenomeen van speelautomaten binnen Gamestate is overgewaaid uit Amerika, waar het play en win concept inmiddels een groot succes is. Voor iedereen zijn hier geweldige prijzen te winnen. Dus wil je de kinderen met een mooi presentje naar huis brengen, overweeg dan eens jouw kinderfeestje in het Gamestate te houden.

Afsluiten bij de Wok of de bioscoop in Kerkrade?
Wil je jouw kinderfeestje op een passende manier afsluiten? Kies dan voor lekker eten bij Wok Parkstad Plaza of een avondje naar de JT bioscoop in Kerkrade. Naast de alom bekende Aziatische gerechten zullen op de foodcourt bij Wok Parkstad Plaza vele specialiteiten uit allerlei keukens van over de gehele wereld worden geserveerd. Bij JT bioscopen sluit je je kinderfeestje in het donker af, met de leukste films van het moment!

Ben je nog niet overtuigd?
Ben je er nog niet van overtuigd dat je voor het leukste, uitdagendste en spannendste kinderfeestje bij Leisure Dome in Kerkrade moet zijn? Kom gerust eens langs, zodat wij alle mogelijkheden met je kunnen bespreken, of neem contact met ons op!