Ontwikkelaar van Leisure Dome
 
>

Ontwikkelaar van Leisure Dome

Ontwikkelaar van Leisure Dome

 

Dertig jaar geleden is Wyckerveste ontstaan uit een management buy-out bij de toenmalige Westland/Utrecht. Vanaf dit moment werd een solide basis gelegd voor alle verdere activiteiten onder het toeziend oog van enig aandeelhouder de heer ir. H.P. Meijer.

Wyckerveste is een onafhankelijke en zelfstandige risicodragende projectontwikkelaar die voor eigen rekening projecten realiseert en ontwikkelt in diverse marktsegmenten. Wyckerveste manifesteert zich tevens als adviseur, ontwikkelaar en/of belegger voor integrale oplossingen op het gebied van planeconomie, ruimtelijke ordening, infrastructuur en bouw.

leisuredome
wyckerveste

Gedurende de afgelopen jaren heeft Wyckerveste zich gespecialiseerd in commerciƫle stadionontwikkeling in zowel binnen- als buitenland. Sinds 2002 is Wyckerveste gehuisvest in een van haar eigen projecten, de commerciƫle ruimten van het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade. Op deze plek worden de voordelen van goede bereikbaarheid, parkeermogelijkheden, schaalvergroting en synergie tussen de diverse functies en activiteiten ervaren.

Een van de laatste nieuwe producten dat Wyckerveste heeft ontwikkeld is het LeisureDome op de Rodaboulevard te Kerkrade.

Creativiteit, flexibiliteit, slagvaardigheid en onafhankelijkheid zijn de belangrijkste instrumenten om projecten op dit niveau te kunnen realiseren en te laten slagen.